Gebraden varkenshaasje met prosciutto, champignons en linguine met spinaziepesto


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 varkenshaasjes (± 700 g)
- 6 sneetjes prosciutto
- 500 g witte champignons
- 150 g de jonge spinazieblaadjes
- 300 g linguine
- 1/2 citroen
- 3 el olijfolie
- 1 dl olijfolie (voor de pesto)
- 50 g spinazieblaadjes (voor de pesto)
- 50 g pijnboompitten (voor de pesto)
- 50 g geraspte parmezaan (voor de pesto)
- peper en zout
- 2 varkenshaasjes (± 700 g)
- 6 sneetjes prosciutto
- 500 g witte champignons
- 150 g de jonge spinazieblaadjes
- 300 g linguine
- 1/2 citroen
- 3 el olijfolie
- 1 dl olijfolie (voor de pesto)
- 50 g spinazieblaadjes (voor de pesto)
- 50 g pijnboompitten (voor de pesto)
- 50 g geraspte parmezaan (voor de pesto)
- peper en zout