Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenGebraad met kruiden
Delhaize logo
  • Gebraad met kruiden
    A
Gebraad met kruidenA

Gebraad met kruiden

Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 800 g rosbief
  • verse tijm (voor de marinade)
  • 4 el graanmosterd
  • 1 snuifje Peper Chili Explosion Santa Maria
  • zout
  • 800 g rosbief
  • verse tijm (voor de marinade)
  • 4 el graanmosterd
  • 1 snuifje Peper Chili Explosion Santa Maria
  • zout

Begin met koken

: 1 u marineren + 20 à 25 min. op de barbecue
1
Haal het vlees 1 uur vooraf uit de koelkast.
2
Steek de barbecue aan en laat hem heel heet worden.
3
Besmeer het vlees rijkelijk met mosterd. Pluk de blaadjes tijm en strooi deze over het vlees. Schroei het vlees 3 minuten langs beide kanten dicht op de hete grill. Kruid met zout en een stevig snufje Chili Explosion.
4
Leg het vlees op de zijkant van de rooster waar er minder kolen liggen. Sluit het deksel en gaar verder gedurende ± 15 minuten. Het vlees moet nog rosé zijn binnenin.
5
Haal het vlees van de barbecue, wikkel in een vel aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
6
Snijd er sneetjes van en serveer meteen.
1
Haal het vlees 1 uur vooraf uit de koelkast.
2
Steek de barbecue aan en laat hem heel heet worden.
3
Besmeer het vlees rijkelijk met mosterd. Pluk de blaadjes tijm en strooi deze over het vlees. Schroei het vlees 3 minuten langs beide kanten dicht op de hete grill. Kruid met zout en een stevig snufje Chili Explosion.
4
Leg het vlees op de zijkant van de rooster waar er minder kolen liggen. Sluit het deksel en gaar verder gedurende ± 15 minuten. Het vlees moet nog rosé zijn binnenin.
5
Haal het vlees van de barbecue, wikkel in een vel aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
6
Snijd er sneetjes van en serveer meteen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 477; energie (kCal): 113; vetten (g): 2,5; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 1,4; suikers (g): 0,3; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 21; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 243,52
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 477; energie (kCal): 113; vetten (g): 2,5; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 1,4; suikers (g): 0,3; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 21; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 243,52
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Barbecue,Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rosbief | Rund | Belgisch

Delhaize

Rosbief | Rund | Belgisch

2 × +/- 500 gr

+/-€20,80

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Mosterd | Originale

Maille

Mosterd | Originale

360 gr

€3,99

Sauce | Chili | Sweetened

Delhaize

Sauce | Chili | Sweetened

236 gr

€1,55

Reeds in je keuken

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
+/-€28,23