Terugroeping product:"Dobbels vlees" verpakkingsprobleem voor 7 referenties.Meer info >

Recept zoekresultatenGebakken noedels met zwartebonensaus
Recept zoekresultatenGebakken noedels met zwartebonensaus
Delhaize logo
  • Gebakken noedels met zwartebonensaus
    Nutri-Score A

Gebakken noedels met zwartebonensaus

Gebakken noedels met zwartebonensausA
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 250 g rijstnoedels (rice noodles)
  • 1 zakje mix & woksaus met zwarte bonen van 150 g (Amoy)
  • 2 grote, rode lange paprika’s (Ramiro)
  • 200 g peultjes
  • 125 g minimaïskolven
  • 200 g shiitakes
  • 150 g biosojascheuten
  • 1/2 bosje verse uitjes
  • 50 g gezouten en geroosterde pinda’s
  • wokolie
  • 250 g rijstnoedels (rice noodles)
  • 1 zakje mix & woksaus met zwarte bonen van 150 g (Amoy)
  • 2 grote, rode lange paprika’s (Ramiro)
  • 200 g peultjes
  • 125 g minimaïskolven
  • 200 g shiitakes
  • 150 g biosojascheuten
  • 1/2 bosje verse uitjes
  • 50 g gezouten en geroosterde pinda’s
  • wokolie

Begin met koken

: bereidingstijd + baktijd: 20 min.
1
Breng een pot water aan de kook, doe er de noedels in, haal van het vuur en dek af. Laat na 4 min. uitlekken en spoel overvloedig met koud water.
2
Snijd de peultjes, de minimaïs, de paprika’s en de shiitakes fijn. Stoof ze in een wok met olie opeen hoog vuur. Na enkele minuten (alles moet krokant blijven), voeg je de zwartebonensaus toe. Roer twee minuten. Voeg de noedels, de sojascheuten en de gesnipperde uitjes toe en blijf nog 2 min. roeren.
3
Dien onmiddellijk op en bestrooi met grof gehakte pinda’s.
1
Breng een pot water aan de kook, doe er de noedels in, haal van het vuur en dek af. Laat na 4 min. uitlekken en spoel overvloedig met koud water.
2
Snijd de peultjes, de minimaïs, de paprika’s en de shiitakes fijn. Stoof ze in een wok met olie opeen hoog vuur. Na enkele minuten (alles moet krokant blijven), voeg je de zwartebonensaus toe. Roer twee minuten. Voeg de noedels, de sojascheuten en de gesnipperde uitjes toe en blijf nog 2 min. roeren.
3
Dien onmiddellijk op en bestrooi met grof gehakte pinda’s.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 444; energie (kCal): 106; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 16,6; suikers (g): 2,3; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 475,3
Aziatisch
Vegan
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Mie | Chinese
Soubry Mie | Chinese
250 gr
0
85
Zoete paprika rood  |  Bio
Delhaize Zoete paprika rood | Bio
2 × 270 gr
Bio
    4
    99
    Peulen
    Delhaize Peulen
    200 gr
    2
    09
    Maïs | Zacht | Crispy | Blik
    Bonduelle Maïs | Zacht | Crispy | Blik
    285 gr
    1
    99
    Shitake | Belgisch | Bio
    Delhaize Shitake | Belgisch | Bio
    2 × 150 gr
    Bio
      3
      69
      Wokmix | Soja
      Delhaize Wokmix | Soja
      250 gr
      1
      09
      Jonge uien | Bussel
      Delhaize Jonge uien | Bussel
      1 st
      1
      09
      Pinda | Bio
      Delhaize Pinda | Bio
      200 gr
      Bio
        2
        55
        Zonnebloemolie
        Vandemoortele Zonnebloemolie
        1 l
        3
        69
        Totaal:
        €30,71

        Deze recepten kan je ook leuk vinden