Gazpacho en salsa van grijze garnalen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 l gazpacho, zelfgemaakt of kant-en-klaar gekocht
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 1 grote tomaat
- 1 minikomkommer
- 1 e.l. olijfolie
- 1/2 el Xérèsazijn
- verse kruiden naar keuze: bieslook, basilicum, koriander enz.
- 1 l gazpacho, zelfgemaakt of kant-en-klaar gekocht
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 1 grote tomaat
- 1 minikomkommer
- 1 e.l. olijfolie
- 1/2 el Xérèsazijn
- verse kruiden naar keuze: bieslook, basilicum, koriander enz.