1
Ontvel de tomaten en was de sla.
2
Doe in een kommetje de room en klop tot yoghurtdikte, doe er de mayonaise, ketchup, whisky en tabasco bij en roer door elkaar.
3
Snijd de tomaten in 4 en snijd er de zaadjes uit.
4
Snijd het tomatenvlees dat overblijft in blokjes.
5
Verdeel de gekookte eitjes in wit en dooier en plet elk apart met een vork tot mimosa.
6
Rol de slablaadjes op als een sigaar (probeer de blaadjes niet te hard te kneuzen) en snipper fijn.
7
Neem klassieke platte, brede cocktailglazen, vul ze onderaan met de fijngesneden salade.
8
Leg er de tomatenblokjes op.
9
Daarop komen de grijze garnalen, de cocktailsaus en mimosa van ei.
10
Werk de garnalencocktail af met een schijfje citroen en serveer onmiddellijk.
1
Ontvel de tomaten en was de sla.
2
Doe in een kommetje de room en klop tot yoghurtdikte, doe er de mayonaise, ketchup, whisky en tabasco bij en roer door elkaar.
3
Snijd de tomaten in 4 en snijd er de zaadjes uit.
4
Snijd het tomatenvlees dat overblijft in blokjes.
5
Verdeel de gekookte eitjes in wit en dooier en plet elk apart met een vork tot mimosa.
6
Rol de slablaadjes op als een sigaar (probeer de blaadjes niet te hard te kneuzen) en snipper fijn.
7
Neem klassieke platte, brede cocktailglazen, vul ze onderaan met de fijngesneden salade.
8
Leg er de tomatenblokjes op.
9
Daarop komen de grijze garnalen, de cocktailsaus en mimosa van ei.
10
Werk de garnalencocktail af met een schijfje citroen en serveer onmiddellijk.