Recept zoekresultatenFruitcarpaccio
Delhaize logo
  • Fruitcarpaccio
    A

Fruitcarpaccio

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Dessert
FruitcarpaccioA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 roze pompelmoes
  • 1/4 ananas
  • 1 sinaasappel
  • 6 rode druiven
  • 1 kiwi
  • 12 g frambozen
  • 50 g braambessen
  • 50 g blauwe bessen
  • 50 g rode bessen
  • 1/2 mango
  • 1 nectarine
  • 6 aardbeien
  • 1/2 granaatappel
  • munt

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pompelmoes | Rood | 1 st

Delhaize

Pompelmoes | Rood | 1 st

1 st

€0,99

Ananas

Delhaize

Ananas

1,15 kg

€2,99

Eetsinaas | 4ST

Delhaize

Eetsinaas | 4ST

1 kg

€2,89

Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt

Delhaize

Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Kiwi Groen | Cat1

Delhaize

Kiwi Groen | Cat1

1 st

€0,59

Frambozen

Delhaize

Frambozen

125 gr

€2,99

Braambes

Delhaize

Braambes

125 gr

€3,19

Blauwe bessen | Schaal

Delhaize

Blauwe bessen | Schaal

150 gr

€3,59

Rode bessen

Delhaize

Rode bessen

100 gr

€2,89

Mango

Delhaize

Mango

1 st

€2,49

Aardbei | Bio

Delhaize

Aardbei | Bio

250 gr

Bio

€4,49

Granaatappel | Per stuk | Cat1

Delhaize

Granaatappel | Per stuk | Cat1

1 st

€1,99

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Totaal:
€33,07

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min

  1. Schil de ananas en verwijder de ogen.
  2. Schil de kiwi.
  3. Breek de granaatappel en haal de pitjes eruit.
  4. Spoel het resterende fruit zorgvuldig.
  5. Houd de granaatappelpitjes, de rode en blauwe bessen apart en snijd al het resterende fruit met behulp van een mandoline of een vlijmscherp mes in flinterdunne plakjes of partjes. Verdeel alle plakjes fruit willekeurig over grote borden.
  6. Bestrooi met de granaatappelpitjes, de rode en blauwe bessen. Werk af met enkele blaadjes munt en serveer meteen.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 218; energie (kCal): 52; vetten (g): 0,4; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 8,4; vezels (g): 2,7; eiwitten (g): 0,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 147,47
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 218; energie (kCal): 52; vetten (g): 0,4; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 8,4; vezels (g): 2,7; eiwitten (g): 0,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 147,47
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegan
Overig
Zomer
Dessert
  • Fruitcarpaccio
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pompelmoes | Rood | 1 st

Delhaize

Pompelmoes | Rood | 1 st

1 st

€0,99

Ananas

Delhaize

Ananas

1,15 kg

€2,99

Eetsinaas | 4ST

Delhaize

Eetsinaas | 4ST

1 kg

€2,89

Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt

Delhaize

Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Kiwi Groen | Cat1

Delhaize

Kiwi Groen | Cat1

1 st

€0,59

Frambozen

Delhaize

Frambozen

125 gr

€2,99

Braambes

Delhaize

Braambes

125 gr

€3,19

Blauwe bessen | Schaal

Delhaize

Blauwe bessen | Schaal

150 gr

€3,59

Rode bessen

Delhaize

Rode bessen

100 gr

€2,89

Mango

Delhaize

Mango

1 st

€2,49

Aardbei | Bio

Delhaize

Aardbei | Bio

250 gr

Bio

€4,49

Granaatappel | Per stuk | Cat1

Delhaize

Granaatappel | Per stuk | Cat1

1 st

€1,99

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Totaal:
€33,07