Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenFondue met hervekaas en fijne groenten
Delhaize logo
  • Fondue met hervekaas en fijne groenten
    C

Fondue met hervekaas en fijne groenten

Fondue met hervekaas en fijne groentenC
Makkelijk
< 30 min.
1/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 appel
  • paardenbloemblaadjes
  • 1 Hervekaasje
  • 1 stengel selder
  • 1/2 l water
  • 1 witloof
  • 1 wortel
  • 1 appel
  • paardenbloemblaadjes
  • 1 Hervekaasje
  • 1 stengel selder
  • 1/2 l water
  • 1 witloof
  • 1 wortel

Begin met koken

: 15 min
1
Was en schil de groenten en de appel en snijd ze in staafjes.
2
Laat de kaas smelten door hem te verwarmen met het water op een maximumtemperatuur van 70°C. Meng om een gladde saus te verkrijgen.
3
Serveer onmiddellijk.
1
Was en schil de groenten en de appel en snijd ze in staafjes.
2
Laat de kaas smelten door hem te verwarmen met het water op een maximumtemperatuur van 70°C. Meng om een gladde saus te verkrijgen.
3
Serveer onmiddellijk.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 264; energie (kCal): 64; vetten (g): 4,9; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 1,4; suikers (g): 0,9; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 3,6; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 134,27
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 264; energie (kCal): 64; vetten (g): 4,9; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 1,4; suikers (g): 0,9; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 3,6; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 134,27
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Overig
Hapjes

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pissenlit

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Appels | Jonagold | Verpakt | Bio
Delhaize Appels | Jonagold | Verpakt | Bio
850 gr
Bio
    3
    49
    Herve | Mild
    L'Exquis Herve | Mild
    100 gr
    3
    19
    Groene selder | Bio
    Delhaize Groene selder | Bio
    350 gr
    Bio
      2
      29
      Witloof | Gastronomisch
      Delhaize Witloof | Gastronomisch
      175 gr
      2
      69
      Wortelen | Bos | Verpakt
      Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
      1 st
      2
      19

      Reeds in je keuken

      Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
      Spa Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
      6 x 33 cl
      4
      59
      Totaal:
      €13,85

      Deze recepten kan je ook leuk vinden