Recept zoekresultatenFocaccia met spekreepjes, uien en Parmezaanse kaas
Delhaize logo
  • Focaccia met spekreepjes, uien en Parmezaanse kaas
    D
Focaccia met spekreepjes, uien en Parmezaanse kaasD

Focaccia met spekreepjes, uien en Parmezaanse kaas

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 50 g gerookte spekreepjes
  • 1 grote el geraspte Parmezaanse kaas
  • 1/2 Ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 pizzadeeg
  • 2 takjes verse tijm of rozemarijn
  • 50 g gerookte spekreepjes
  • 1 grote el geraspte Parmezaanse kaas
  • 1/2 Ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 pizzadeeg
  • 2 takjes verse tijm of rozemarijn

Begin met koken

1
Verwarm de oven op th. 7 – 210°C en neem de ovenrooster uit.
2
Snij de ui niet te fijn.
3
Rol het deeg uit en laat het op het bakpapier van de verpakking liggen. Smeer het in met olijfolie (met een keukenkwastje).
4
Steek de spekreepjes in het deeg, zorg dat ze goed verspreid zijn.
5
Doe hetzelfde met de uisnippers. Bestrooi met de kaas en ook met de tijm- of rozemarijnblaadjes.
6
Leg het deeg met het bakpapier op de ovenrooster en bak het ongeveer 8 min. (te controleren). Vraag aan een volwassene om het in de oven te zetten en het eruit te halen.
7
Om warm of koud op te eten, met een lekker slaatje.
1
Verwarm de oven op th. 7 – 210°C en neem de ovenrooster uit.
2
Snij de ui niet te fijn.
3
Rol het deeg uit en laat het op het bakpapier van de verpakking liggen. Smeer het in met olijfolie (met een keukenkwastje).
4
Steek de spekreepjes in het deeg, zorg dat ze goed verspreid zijn.
5
Doe hetzelfde met de uisnippers. Bestrooi met de kaas en ook met de tijm- of rozemarijnblaadjes.
6
Leg het deeg met het bakpapier op de ovenrooster en bak het ongeveer 8 min. (te controleren). Vraag aan een volwassene om het in de oven te zetten en het eruit te halen.
7
Om warm of koud op te eten, met een lekker slaatje.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1100; energie (kCal): 262; vetten (g): 9,4; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 33; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 2. Energie (kcal/portie): 286,1
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1100; energie (kCal): 262; vetten (g): 9,4; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 33; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 2. Energie (kcal/portie): 286,1
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Kids,Brunch
Brunch
Snack

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spekreepjes | Gezouten

Delhaize

Spekreepjes | Gezouten

2 x 100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,29

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Pizzadeeg | Vers

Delhaize

Pizzadeeg | Vers

260 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€9,85