Recept zoekresultatenFilet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
Recept zoekresultatenFilet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
Delhaize logo
  • Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
    A

Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven

Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijvenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g groene Le Puy linzen
  • 30 g zwarte olijven Kalamata
  • 1 bussel waterkers
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 25 cl groentebouillon
  • bieslook
  • postelein
  • 2 el fruitige olijfolie
  • 2 g agar-agar
  • 1 el tamari
  • 4 filets purs van pata negra
  • 1 kruidentuiltje
  • fleur de sel
  • 400 g groene Le Puy linzen
  • 30 g zwarte olijven Kalamata
  • 1 bussel waterkers
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 25 cl groentebouillon
  • bieslook
  • postelein
  • 2 el fruitige olijfolie
  • 2 g agar-agar
  • 1 el tamari
  • 4 filets purs van pata negra
  • 1 kruidentuiltje
  • fleur de sel