Recept zoekresultatenFilet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
Recept zoekresultatenFilet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
Delhaize logo
  • Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
    Nutri-Score A

Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven

Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijvenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g groene Le Puy linzen
  • 30 g zwarte olijven Kalamata
  • 1 bussel waterkers
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 25 cl groentebouillon
  • bieslook
  • postelein
  • 2 el fruitige olijfolie
  • 2 g agar-agar
  • 1 el tamari
  • 4 filets purs van pata negra
  • 1 kruidentuiltje
  • fleur de sel
  • 400 g groene Le Puy linzen
  • 30 g zwarte olijven Kalamata
  • 1 bussel waterkers
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 25 cl groentebouillon
  • bieslook
  • postelein
  • 2 el fruitige olijfolie
  • 2 g agar-agar
  • 1 el tamari
  • 4 filets purs van pata negra
  • 1 kruidentuiltje
  • fleur de sel