Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g groene Le Puy linzen
- 30 g zwarte olijven Kalamata
- 1 bussel waterkers
- 2 takjes bladpeterselie
- 25 cl groentebouillon
- bieslook
- postelein
- 2 el fruitige olijfolie
- 2 g agar-agar
- 1 el tamari
- 4 filets purs van pata negra
- 1 kruidentuiltje
- fleur de sel
- 400 g groene Le Puy linzen
- 30 g zwarte olijven Kalamata
- 1 bussel waterkers
- 2 takjes bladpeterselie
- 25 cl groentebouillon
- bieslook
- postelein
- 2 el fruitige olijfolie
- 2 g agar-agar
- 1 el tamari
- 4 filets purs van pata negra
- 1 kruidentuiltje
- fleur de sel