Easy caesarsalade in 10 minuten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 voorgegaarde kippenfilets met caesarkruiden Delhaize (+/- 340 g)
- 4 voorgekookte eieren
- 200 g versgesneden ijsbergsla
- 12 kerstomaatjes Delhaize
- 75 g Grana Padano schilfers Delhaize
- 50 g croutons Delhaize
- 10 cl dressing caesarsalade Delhaize
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021020300076210000
F1993101900107900000
F2014100800323200000
F2019040300035230000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Supergemakkelijk
Als je zin hebt in een Romeins slaatje, maar niet in de veldslag om die op tafel te zetten.
- Wil je graag warme stukjes kip in je salade? ’t Zal wel zijn, zo lekker! Warm ze op zoals vermeld op de verpakking. Snijd in plakjes van ongeveer 1 cm.
- Snijd de voorgekookte eieren in 4 en de kerstomaten in 2.
- Schik in een schaal de ijsbergsla en verdeel er de kip, eitjes en kerstomaten over. En dan de fameuze final touch: caesardressing erover, de schilfers Grana Padano en croutons er bovenop.
Cheese! Kaas in een duurzamer zakje.
Heb je het al gemerkt? Die heerlijk dunne vlokjes van de jonge, Italiaanse Grana Padano zitten in een ander zakje dan vroeger. Eentje dat 4 gram minder plastic bevat. Zo besparen we 2,4 ton plastic per jaar!
Nutritionele informatie
Voor 100g van het bereide recept: 133 kCal • Energie: 553 kJ • Vetten: 6 g • Verzadigde vetzuren: 2 g • Koolhydraten: 4 g • Suikers: 1 g • Vezels: 1 g • Eiwitten: 15 g • Zout: 1 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Lente,Zomer
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021020300076210000
F1993101900107900000
F2014100800323200000
F2019040300035230000
Laad nog 3 producten