Recept zoekresultatenCurrysticks en knolselderstoemp met rozijnen
Delhaize logo
  • Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 bakjes Bio currysticks
  • 600 g knolselder
  • 600 g bloemige aardappelen
  • 120 g rozijnen
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 limoen
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Melkdrank | Original
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    8 x 6,5 cl
    7,60 €/l
    €3,95
    F2020040200056180000
  • Knolselder | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    2,29 €/st
    €2,29
    F2021031000078120000
  • Aardappelen | Nicola
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 kg
    2,29 €/kg
    €2,29
    F2008121100378520000
  • Droge vruchten | Rozijnen | Natuur
    200 gr
    11,75 €/kg
    €2,35
    S2021102700584260000
  • Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    2 x 145 gr
    9,83 €/kg
    €2,85
    F2021011500074810000
  • Limoen | 1 st
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    F2020032300055460000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,18 €/l
    €4,59
    S2021060800553730000
  • Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    28,67 €/kg
    €1,29
    S2021021000507870000
  • Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    5,20 €/kg
    €0,65
    S2003071600019680000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 25 min. kooktijd

    1. Doe de rozijnen in een kommetje, bedek met warm water en laat weken.
    2. Snij de aardappelen in grote stukken en de knolselder in kleine blokjes. Doe ze in een kookpot, bedek met koud water en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en reken dan 25 min. gaartijd.
    3. Laat na ongeveer 20 min. (5 min. voor de groenten klaar zijn) de currysticks aan beide kanten in de olie goudbruin bakken in een braadpan op middelhoog vuur
    4. Giet de groenten zorgvuldig af en doe ze opnieuw in de kookpot (van het vuur). Voeg de yoghurt toe en prak met de pureestamper. Kruid met peper en zout, voeg de uitgelekte rozijnen toe en meng goed.
    5. Serveer warm met de currysticks en partjes limoen.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Melkdrank | Original
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    8 x 6,5 cl
    7,60 €/l
    €3,95
    F2020040200056180000
  • Knolselder | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    2,29 €/st
    €2,29
    F2021031000078120000
  • Aardappelen | Nicola
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 kg
    2,29 €/kg
    €2,29
    F2008121100378520000
  • Droge vruchten | Rozijnen | Natuur
    200 gr
    11,75 €/kg
    €2,35
    S2021102700584260000
  • Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    2 x 145 gr
    9,83 €/kg
    €2,85
    F2021011500074810000
  • Limoen | 1 st
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    F2020032300055460000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,18 €/l
    €4,59
    S2021060800553730000
  • Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    28,67 €/kg
    €1,29
    S2021021000507870000
  • Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    5,20 €/kg
    €0,65
    S2003071600019680000