Gelato al limone
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€€Score
1 op 5Toon:
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Zusto
Suiker | Vervanger
300 gr
€4,29
Jules Destrooper
Speculaas | Melkchocolade
100 gr
€2,65
Campina
Melk | Volle
6 x 1 l
€11,29
Delhaize
Ice crush premium
2 kg
€2,19
Kooktip
Als je liever meer crème en minder karamel verkiest, kan je de crème brûlée ook maken in hoge, smalle soufflékommetjes. Om de crème te verbranden kan je ook een gasbrandertje gebruiken. Op deze manier gaat het zeer snel, maar een zekere voorzichtigheid en gewoonte bij het uitvoeren is aangewezen.
Toon:
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Zusto
Suiker | Vervanger
300 gr
€4,29
Jules Destrooper
Speculaas | Melkchocolade
100 gr
€2,65
Campina
Melk | Volle
6 x 1 l
€11,29
Delhaize
Ice crush premium
2 kg
€2,19