Recept zoekresultatenCornes de gazelle
Recept zoekresultatenCornes de gazelle
Delhaize logo
  • Cornes de gazelle
    Nutri-Score D

Cornes de gazelle

Cornes de gazelleD
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
30 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 250 g bloem + extra voor op het werkoppervlak (voor de deeg)
  • 3 el oranjebloesemwater (voor de deeg)
  • 50 ml water (voor de deeg)
  • 1 eigeel (voor de deeg)
  • 2 el gesmolten boter (voor de deeg)
  • 1 snufje zout (voor de deeg)
  • zonnebloemolie (voor de deeg)
  • 300 g amandelmeel (voor de vulling)
  • 110 g bloemsuiker (voor de garnituur)
  • 1 el oranjebloesemwater (voor de vulling)
  • 1 eiwit (voor de vulling)
  • 2 kl kaneelpoeder (voor de vulling)
  • 3 el gesmolten boter (voor de vulling)
  • 250 g bloem + extra voor op het werkoppervlak (voor de deeg)
  • 3 el oranjebloesemwater (voor de deeg)
  • 50 ml water (voor de deeg)
  • 1 eigeel (voor de deeg)
  • 2 el gesmolten boter (voor de deeg)
  • 1 snufje zout (voor de deeg)
  • zonnebloemolie (voor de deeg)
  • 300 g amandelmeel (voor de vulling)
  • 110 g bloemsuiker (voor de garnituur)
  • 1 el oranjebloesemwater (voor de vulling)
  • 1 eiwit (voor de vulling)
  • 2 kl kaneelpoeder (voor de vulling)
  • 3 el gesmolten boter (voor de vulling)