Cornes de gazelle


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 30 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g bloem + extra voor op het werkoppervlak (voor de deeg)
- 3 el oranjebloesemwater (voor de deeg)
- 50 ml water (voor de deeg)
- 1 eigeel (voor de deeg)
- 2 el gesmolten boter (voor de deeg)
- 1 snufje zout (voor de deeg)
- zonnebloemolie (voor de deeg)
- 300 g amandelmeel (voor de vulling)
- 110 g bloemsuiker (voor de garnituur)
- 1 el oranjebloesemwater (voor de vulling)
- 1 eiwit (voor de vulling)
- 2 kl kaneelpoeder (voor de vulling)
- 3 el gesmolten boter (voor de vulling)
- 250 g bloem + extra voor op het werkoppervlak (voor de deeg)
- 3 el oranjebloesemwater (voor de deeg)
- 50 ml water (voor de deeg)
- 1 eigeel (voor de deeg)
- 2 el gesmolten boter (voor de deeg)
- 1 snufje zout (voor de deeg)
- zonnebloemolie (voor de deeg)
- 300 g amandelmeel (voor de vulling)
- 110 g bloemsuiker (voor de garnituur)
- 1 el oranjebloesemwater (voor de vulling)
- 1 eiwit (voor de vulling)
- 2 kl kaneelpoeder (voor de vulling)
- 3 el gesmolten boter (voor de vulling)