Club geitenkaas & druiven
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Brunch,Picknick
Lunch
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 8 sneden boerenbrood
- 150 g verse geitenkaas
- 30 g druiven
- 10 g rucola
- een paar druppels olijfolie
- 1 mespuntje Espelettepeper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2006052400184400000
F1986053100336900000
F2016041400307460000
S2015021900015990000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min
- Smeer een sneetje brood met de geitenkaas. Snijd de druiven doormidden en verspreid ze op de geitenkaas. Leg er een paar blaadjes rucola bovenop en besprenkel met een paar druppels olijfolie. Kruid bij met zout en espelettepeper. Bedek met een tweede sneetje boerenbrood.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1101; energie (kCal): 262; vetten (g): 9,9; verzadigde vetten (g): 6,3; koolhydraten (g): 31; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 11; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 284,27
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Lunch
Zomer,Herfst
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2006052400184400000
F1986053100336900000
F2016041400307460000
S2015021900015990000
Laad nog 1 producten