Cinnamon rolls


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 16 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei (voor het deeg)
- 470 g bloem + voor het werkblad (voor het deeg)
- 1,2 dl melk (voor het deeg)
- 21 g verse gist (voor het deeg)
- 75 g boter (voor het korstdeeg)
- 1 snufje zout
- 1 snufje zout (voor het deeg)
- 160 g rietsuiker (voor de garnituur)
- 80 g boter (voor de garnituur)
- 4 el kaneelpoeder (voor de garnituur)
- 80 g bloemsuiker (voor het glazuur)
- 2 el water (voor het glazuur)
- 10 g boter (voor het glazuur)
- 2 kl vanillearoma (voor het glazuur)
- 60 g griessuiker (voor het beslag)
- 1 ei (voor het deeg)
- 470 g bloem + voor het werkblad (voor het deeg)
- 1,2 dl melk (voor het deeg)
- 21 g verse gist (voor het deeg)
- 75 g boter (voor het korstdeeg)
- 1 snufje zout
- 1 snufje zout (voor het deeg)
- 160 g rietsuiker (voor de garnituur)
- 80 g boter (voor de garnituur)
- 4 el kaneelpoeder (voor de garnituur)
- 80 g bloemsuiker (voor het glazuur)
- 2 el water (voor het glazuur)
- 10 g boter (voor het glazuur)
- 2 kl vanillearoma (voor het glazuur)
- 60 g griessuiker (voor het beslag)