Recept zoekresultatenChocoladetaart, karamelijs en koffiesabayon
Recept zoekresultatenChocoladetaart, karamelijs en koffiesabayon
Delhaize logo
D

Chocoladetaart, karamelijs en koffiesabayon

Chocoladetaart, karamelijs en koffiesabayonD
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 475 ml ijs ‘Double Salted Caramel’ Oppo
  • 2 eieren (voor de taart)
  • 50 g bloem (voor de taart)
  • 75 g pure chocolade (voor de taart)
  • 125 g kristalsuiker (voor de taart)
  • 100 g boter (voor de taart)
  • 1 snufje zout (voor de taart)
  • 2 eidooiers (voor de sabayon)
  • 4 el fijne suiker (voor de sabayon)
  • 1 dl espresso (voor de sabayon)
  • 4 cl cognac (voor de sabayon)
  • 475 ml ijs ‘Double Salted Caramel’ Oppo
  • 2 eieren (voor de taart)
  • 50 g bloem (voor de taart)
  • 75 g pure chocolade (voor de taart)
  • 125 g kristalsuiker (voor de taart)
  • 100 g boter (voor de taart)
  • 1 snufje zout (voor de taart)
  • 2 eidooiers (voor de sabayon)
  • 4 el fijne suiker (voor de sabayon)
  • 1 dl espresso (voor de sabayon)
  • 4 cl cognac (voor de sabayon)