Chocolade Petit-beurretaart
door Gema Gomez


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 dl room met 35% V.G.
- 8 cl gesuikerde geconcentreerde melk
- 4 dl volle melk Fairebel (of koffie)
- 6 cl bruine rum of amaretto (optioneel)
- 4 pakken (van 150 g) Petit Beurre bio
- 100 g pure dessertchocolade Callets
- 20 g biocacaopoeder Fairtrade
- fleur de sel (optioneel)
- 220 g boter Fairebel
- 1 dl room met 35% V.G.
- 8 cl gesuikerde geconcentreerde melk
- 4 dl volle melk Fairebel (of koffie)
- 6 cl bruine rum of amaretto (optioneel)
- 4 pakken (van 150 g) Petit Beurre bio
- 100 g pure dessertchocolade Callets
- 20 g biocacaopoeder Fairtrade
- fleur de sel (optioneel)
- 220 g boter Fairebel