Recept zoekresultatenCheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
Recept zoekresultatenCheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
Delhaize logo
  • Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
    Nutri-Score D

Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis

Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulisD
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 50 g boter
  • 1 zakje frambozencoulis
  • 5 kleine eieren (« M »)
  • 150 g griessuiker
  • 500 g ricotta
  • 200 g speculaas
  • 2 kl vanille-aroma
  • 50 g boter
  • 1 zakje frambozencoulis
  • 5 kleine eieren (« M »)
  • 150 g griessuiker
  • 500 g ricotta
  • 200 g speculaas
  • 2 kl vanille-aroma

Begin met koken

  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
  2. 2
    Bekleed de bodem van een ronde, diepe taartvorm met bakpapier en smeer de rand lichtjes in met boter.
  3. 3
    Verkruimel de speculaas en voeg de gesmolten boter toe; meng goed.
  4. 4
    Druk het speculaasmengsel met de rug van een lepel op de bodem van de vorm.
  5. 5
    Meng de ricottakaas en de suiker met de garde, voeg de eieren en het vanillearoma toe.
  6. 6
    Meng goed en giet in de vorm.
  7. 7
    Bak 50 min. in de oven, maar laat de cheesecake nog 10 min. in de uitgeschakelde oven staan.
  8. 8
    Laat volledig afkoelen, dek af en zet enkele uren in de koelkast.
  9. 9
    Haal uit de vorm en serveer koel met de frambozencoulis.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
  2. 2
    Bekleed de bodem van een ronde, diepe taartvorm met bakpapier en smeer de rand lichtjes in met boter.
  3. 3
    Verkruimel de speculaas en voeg de gesmolten boter toe; meng goed.
  4. 4
    Druk het speculaasmengsel met de rug van een lepel op de bodem van de vorm.
  5. 5
    Meng de ricottakaas en de suiker met de garde, voeg de eieren en het vanillearoma toe.
  6. 6
    Meng goed en giet in de vorm.
  7. 7
    Bak 50 min. in de oven, maar laat de cheesecake nog 10 min. in de uitgeschakelde oven staan.
  8. 8
    Laat volledig afkoelen, dek af en zet enkele uren in de koelkast.
  9. 9
    Haal uit de vorm en serveer koel met de frambozencoulis.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1098; energie (kCal): 263; vetten (g): 15,1; verzadigde vetten (g): 8,8; koolhydraten (g): 25,2; suikers (g): 20; vezels (g): 0,6; eiwitten (g): 6,5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 428,95
Amerikaans
Vegetarisch
Eindejaar
Overig
Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

  • Habi Frambozencoulis
    24 cl
    2
    85
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Zusto Suiker | Vervanger
    300 gr
    4
    39
  • Delhaize Ricotta | Classico
    2 × 250 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    99
  • Crumbel Mini Speculoos
    2 × 180 gr
    3
    15
  • Vahiné Aroma | Vanille
    20 cl
    3
    99
  • Reeds in je keuken

  • Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    59

Totaal:

€21,50