Chateaubriand met roquefort en ovengebakken krielaardappelen met tijm


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 chateaubriands
- 175 g jonge sla met rucola
- 6 takjes tijm
- 800 g krielaardappelen
- 135 g mengeling voor salade (gedroogde vruchten en zaden - gamma "Cooking")
- 200 g roquefort
- 6 el vinaigrette met honing
- 4 el olijfolie
- fleur de sel
- Peper
- 4 chateaubriands
- 175 g jonge sla met rucola
- 6 takjes tijm
- 800 g krielaardappelen
- 135 g mengeling voor salade (gedroogde vruchten en zaden - gamma "Cooking")
- 200 g roquefort
- 6 el vinaigrette met honing
- 4 el olijfolie
- fleur de sel
- Peper