Recept zoekresultatenChateaubriand met roquefort en ovengebakken krielaardappelen met tijm
Recept zoekresultatenChateaubriand met roquefort en ovengebakken krielaardappelen met tijm
Delhaize logo
  • Chateaubriand met roquefort en ovengebakken krielaardappelen met tijm
    Nutri-Score B

Chateaubriand met roquefort en ovengebakken krielaardappelen met tijm

Chateaubriand met roquefort en ovengebakken krielaardappelen met tijmB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 chateaubriands
  • 175 g jonge sla met rucola
  • 6 takjes tijm
  • 800 g krielaardappelen
  • 135 g mengeling voor salade (gedroogde vruchten en zaden - gamma "Cooking")
  • 200 g roquefort
  • 6 el vinaigrette met honing
  • 4 el olijfolie
  • fleur de sel
  • Peper
  • 4 chateaubriands
  • 175 g jonge sla met rucola
  • 6 takjes tijm
  • 800 g krielaardappelen
  • 135 g mengeling voor salade (gedroogde vruchten en zaden - gamma "Cooking")
  • 200 g roquefort
  • 6 el vinaigrette met honing
  • 4 el olijfolie
  • fleur de sel
  • Peper