Ceasersalade met gepaneerde kip

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g filet van kippenbouten
- 6 eieren
- 8 zoete Little Gemharten
- 1/2 stokbrood
- 100 g panko
- 2 el olijfolie
- 50 g bloem
- 100 g parmigiano
- Bodempje frituur- of druivenpitolie
- zout en peper
- 2 ansjovisfilets in olie (voor de dressing)
- 1 eidooier (voor de dressing)
- 1/2 citroen (voor de dressing)
- 100 g geraspte parmigiano (voor de dressing)
- 1 el mosterd op oude wijze (dressing)
- 2 kl wittewijnazijn (voor de dressing)
- 1,5 dl slaolie (voor de dressing)
- 1/2 teentje knoflook (voor de dressing)
- 400 g filet van kippenbouten
- 6 eieren
- 8 zoete Little Gemharten
- 1/2 stokbrood
- 100 g panko
- 2 el olijfolie
- 50 g bloem
- 100 g parmigiano
- Bodempje frituur- of druivenpitolie
- zout en peper
- 2 ansjovisfilets in olie (voor de dressing)
- 1 eidooier (voor de dressing)
- 1/2 citroen (voor de dressing)
- 100 g geraspte parmigiano (voor de dressing)
- 1 el mosterd op oude wijze (dressing)