Recept zoekresultatenCarpaccio van Sint-Jakobsvruchten met passievrucht
Delhaize logo
  • Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met passievrucht
    A

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met passievrucht

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Moederdag,Eindejaar
Lunch
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met passievruchtA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 14 verse sint-jakobsvruchten
  • 3 passievruchten
  • blaadjes basilicum

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Passievruchten | Verpakt per 6
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    6 st
    0,55 €/st
    €3,29
    F1986053100337200000
  • Sint-Jacobsnoten | Vlees | Black Pearl
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    +/- 185 gr
    +/-54,99€/kg
    +/-€10,17
    F2005061600279500000
  • Basilicum | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    79,50 €/kg
    €1,59
    F2021022400077510000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min

    1. Snijd de passievruchten doormidden en schep het vruchtvlees in een kommetje.
    2. Snijd de sint-jakobsvruchten in flinterdunne plakjes met een vlijmscherp mes en schik ze dakpansgewijs op een bord. Lepel er wat passievrucht over en schik er enkele blaadjes basilicum op.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 329; energie (kCal): 78; vetten (g): 0,6; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 3; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 14,7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 64,54
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Gluten vrij
    Moederdag,Eindejaar
    Diner
    Lunch
    • Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met passievrucht
      A

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Passievruchten | Verpakt per 6
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    6 st
    0,55 €/st
    €3,29
    F1986053100337200000
  • Sint-Jacobsnoten | Vlees | Black Pearl
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    +/- 185 gr
    +/-54,99€/kg
    +/-€10,17
    F2005061600279500000
  • Basilicum | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    79,50 €/kg
    €1,59
    F2021022400077510000