• Cake pops met cream cheese
    Nutri-Score E

Cake pops met cream cheese

door Line Couvreur
Cake pops met cream cheeseE
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 20 g gezouten geroosterde pindanoten
  • 20 g gepelde pistachenoten
  • 20 g geroosterde hazelnoten
  • 3 el kokosnootpoeder
  • 100 g verse kaas, natuur
  • 250 g 4/4-cake
  • 150 g melkchocolade
  • 150 g witte chocolade
  • 20 g gezouten geroosterde pindanoten
  • 20 g gepelde pistachenoten
  • 20 g geroosterde hazelnoten
  • 3 el kokosnootpoeder
  • 100 g verse kaas, natuur
  • 250 g 4/4-cake
  • 150 g melkchocolade
  • 150 g witte chocolade

Begin met koken

: 30 min. (+ 1u koeltijd)
  1. 1
    Maak dit recept gerust met restjes homemade cake (natuur, chocolade of andere). Verkruimel de cake, meng hem met de verse kaas tot een compacte en homogene massa, en rol 20 balletjes. Bedek een schaal met bakpapier en verdeel er de cakeballetjes over. Prik er cakepopstokjes in en zet in de diepvriezer.
  2. 2
    Hak de pinda’s met een mes fijn en schep ze in een klein bord. Doe hetzelfde met de pistachenoten en de hazelnoten. Strooi ook het kokosnootpoeder in een bord.
  3. 3
    Voorzie een drager om de cake pops recht te houden: een deksel in piepschuim of een schaal vol rijst.
  4. 4
    Hak de witte en melkchocolade en smelt ze (apart van elkaar) zachtjes au bain-marie. Dompel er de cake pops één voor één in en bestrooi ze telkens met een garnituur naar keuze. Prik ze in de drager en laat 1 u in de koelkast opstijven (of 3 u op kamertemperatuur) en smullen maar!
  5. 5
    Less Waste Tip: cake-pops zijn de max! De basis is vaak dezelfde (namelijk cake), maar met de afwerking kan je echt all the way gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van gesmolten melkchocolade met noten of gesmolten pure chocolade met mandarijn? Dompel je cake-pop eerst onder in de chocolade, rol dan door de extra smaakmaker en laat 30 minuten stollen in de koelkast.
  1. 1
    Maak dit recept gerust met restjes homemade cake (natuur, chocolade of andere). Verkruimel de cake, meng hem met de verse kaas tot een compacte en homogene massa, en rol 20 balletjes. Bedek een schaal met bakpapier en verdeel er de cakeballetjes over. Prik er cakepopstokjes in en zet in de diepvriezer.
  2. 2
    Hak de pinda’s met een mes fijn en schep ze in een klein bord. Doe hetzelfde met de pistachenoten en de hazelnoten. Strooi ook het kokosnootpoeder in een bord.
  3. 3
    Voorzie een drager om de cake pops recht te houden: een deksel in piepschuim of een schaal vol rijst.
  4. 4
    Hak de witte en melkchocolade en smelt ze (apart van elkaar) zachtjes au bain-marie. Dompel er de cake pops één voor één in en bestrooi ze telkens met een garnituur naar keuze. Prik ze in de drager en laat 1 u in de koelkast opstijven (of 3 u op kamertemperatuur) en smullen maar!
  5. 5
    Less Waste Tip: cake-pops zijn de max! De basis is vaak dezelfde (namelijk cake), maar met de afwerking kan je echt all the way gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van gesmolten melkchocolade met noten of gesmolten pure chocolade met mandarijn? Dompel je cake-pop eerst onder in de chocolade, rol dan door de extra smaakmaker en laat 30 minuten stollen in de koelkast.
Per 100g: Energie: 485 kcal - Vetten: 32,5 g - Koolhydraten: 40,3 g - Vezels: 2,2 g - Eiwitten: 7,6 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 485 kcal - Vetten: 32,5 g - Koolhydraten: 40,3 g - Vezels: 2,2 g - Eiwitten: 7,6 g
Vegetarisch
Veggie - moins de 3€
Dessert

Ingrediënten voor 20 personen

Toon:

  • Quatre quarts
    250 g

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Melkchocolade
    150 g

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Duyvis Tiger Bbq Paprika | Nuts | Nootjes
    150 gr
    500 punten voor 5
  • Delhaize Pistachenoten | Bio
    200 gr
    Bio
    • Delhaize Hazelnoten | geroosterd
      200 gr
    • Vahiné Kokosnoot | Geraspt
      115 gr
    • Philadelphia Smeerkaas | Extra Proteïne
      175 gr
      2de tegen -50%
    • Galak Chocolade | Wit | Krokante rijstkorrels
      4 x 40 gr

    Totaal:

    €23,56

    Deze recepten kan je ook leuk vinden