Recept zoekresultatenBrochettes van zwarte pens met ananas
Delhaize logo
  • Brochettes van zwarte pens met ananas
    D
Brochettes van zwarte pens met ananasD

Brochettes van zwarte pens met ananas

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 el arachideolie
  • 2 el ciderazijn
  • 2 mespunten gemalen piment
  • 400 g vruchtvlees van een verse ananas
  • zwarte peper van de molen
  • 500 g zwarte pensen
  • 1 el arachideolie
  • 2 el ciderazijn
  • 2 mespunten gemalen piment
  • 400 g vruchtvlees van een verse ananas
  • zwarte peper van de molen
  • 500 g zwarte pensen

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op stand 7 (210°C).
2
Haal het vel van de pensen en snijd ze in 16 dikke schijven.
3
Snijd het ananasvlees in 16 blokjes. Spies de stukjes ananas en pens afwisselend op 4 brochettes.
4
Vermeng de olie, de ciderazijn en het piment. Kruid met peper en zout. Bestrijk de brochettes met het mengsel.
5
Laat 15 min kleuren in een hete oven.
1
Verwarm de oven voor op stand 7 (210°C).
2
Haal het vel van de pensen en snijd ze in 16 dikke schijven.
3
Snijd het ananasvlees in 16 blokjes. Spies de stukjes ananas en pens afwisselend op 4 brochettes.
4
Vermeng de olie, de ciderazijn en het piment. Kruid met peper en zout. Bestrijk de brochettes met het mengsel.
5
Laat 15 min kleuren in een hete oven.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 738; energie (kCal): 178; vetten (g): 12,7; verzadigde vetten (g): 4,3; koolhydraten (g): 8,3; suikers (g): 4,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,9; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 348,52
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 738; energie (kCal): 178; vetten (g): 12,7; verzadigde vetten (g): 4,3; koolhydraten (g): 8,3; suikers (g): 4,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,9; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 348,52
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Lunch
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Ananas

Delhaize

Ananas

1,15 kg

€2,99

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Boerenpensen | Zwart

Delhaize

Boerenpensen | Zwart

3 × +/- 240 gr

+/-€7,71

Reeds in je keuken

Olie | Arachide

Delhaize

Olie | Arachide

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,19

Azijn | Cider

Delhaize

Azijn | Cider

50 cl

€1,59

Totaal:
+/-€13,44