Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenBoter met gedroogde tomaten en basilicum
Delhaize logo
  • Boter met gedroogde tomaten en basilicum
    D

Boter met gedroogde tomaten en basilicum

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Sauzen
Boter met gedroogde tomaten en basilicumD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 8 halfgedroogde tomaten in olie
  • 4 teentjes knoflook
  • 200 g zachte boter
  • 3 el gehakte, verse basilicum

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

Delhaize

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

90 gr

€2,69

Boter | Mini | Zacht

Carlsbourg

Boter | Mini | Zacht

16 x 12,5 gr

€6,29

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Totaal:
€12,17

Begin met koken

  1. Kneed de zachte boter met de geperste lookteentjes, de fijngehakte halfgedroogde tomaten, 1 koffielepel van de marinadeolie van de tomaten, het fijngehakte basilicum, 1 snuifje zout en zwarte peper van de molen (4 keer draaien). De bereiding moet heel homogeen zijn.

Kooktip

Je kan deze boter zo meteen serveren bij grillgerechten (vlees, gevogelte, vis, schaaldieren). Je kan er ook een rolletje van maken en laten opstijven in de koelkast of je kan de boter ook verdelen over individuele schaaltjes (dan laat je ze ook lichtjes opstijven in de koelkast).

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 2009; energie (kCal): 486; vetten (g): 51,2; verzadigde vetten (g): 31,8; koolhydraten (g): 4,6; suikers (g): 3,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 2; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 364,5
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieD
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 2009; energie (kCal): 486; vetten (g): 51,2; verzadigde vetten (g): 31,8; koolhydraten (g): 4,6; suikers (g): 3,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 2; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 364,5
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Sauzen
  • Boter met gedroogde tomaten en basilicum
    D

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

Delhaize

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

90 gr

€2,69

Boter | Mini | Zacht

Carlsbourg

Boter | Mini | Zacht

16 x 12,5 gr

€6,29

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Totaal:
€12,17