Maak de garnituur: rasp de zeste van ½ citroen fijn en pers er het sap uit. Voeg de ahornstroop en de blauwe bosbessen toe (snijd deze in 2 als ze heel groot zijn). Meng.
2
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en meng met een garde, tot een glad deeg.
3
Laat een grote koekenpan op een hoog vuur warm worden met een scheutje kokosolie en giet er 4 lepels deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Draai de pannenkoekjes om, zodra er zich aan het oppervlak bubbels vormen en bak ze aan de andere kant goudbruin.
4
Dien warm op, met het blauwe bosbessenmengsel.
1
Maak de garnituur: rasp de zeste van ½ citroen fijn en pers er het sap uit. Voeg de ahornstroop en de blauwe bosbessen toe (snijd deze in 2 als ze heel groot zijn). Meng.
2
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en meng met een garde, tot een glad deeg.
3
Laat een grote koekenpan op een hoog vuur warm worden met een scheutje kokosolie en giet er 4 lepels deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Draai de pannenkoekjes om, zodra er zich aan het oppervlak bubbels vormen en bak ze aan de andere kant goudbruin.
4
Dien warm op, met het blauwe bosbessenmengsel.
Energie: 110 kcal
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch,Kids
Brunch,Ontbijt
Ontbijt
Ingrediënten voor 12 personen
Toon:
Kokossuiker
2 el
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
Delhaize Bloem | Boekweitmeel | Bio
1 kg
€
6
45
Dr. oetker Gist droog
4 x 7 gr
€
2
89
Suzi Wan Kokosnotenmelk | Light
200 gr
€
3
49
Alpro Natuur | Plantaardig alternatief voor yoghurt