Recept zoekresultatenBladerdeegtwist met tapenade
Recept zoekresultatenBladerdeegtwist met tapenade
Delhaize logo
  • Bladerdeegtwist met tapenade
    Nutri-Score D

Bladerdeegtwist met tapenade

Bladerdeegtwist met tapenadeD
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
24 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 ei
  • 3 el tapenade naar keuze
  • 6 pakjes van 6 vierkante bladerdeegplakjes
  • 1 ei
  • 3 el tapenade naar keuze
  • 6 pakjes van 6 vierkante bladerdeegplakjes

Begin met koken

  1. 1
    Besmeer 3 deegplakjes met de tapenade tot aan de randen.
  2. 2
    Bestrijk de 3 andere plakjes met het losgeklopte ei en leg ze omgekeerd en heel precies op de plakjes met de tapenade.
  3. 3
    Bestrijk ze met het losgeklopte ei en zet ze 20 min in de koelkast.
  4. 4
    Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C en neem er de ovenplaat uit.
  5. 5
    Leg bakpapier op de plaat. Snijd elk dubbel plakje met een scherp mesje in 8 repen.
  6. 6
    Neem de reepjes één voor één aan de uiteinden vast, draai ze vervolgens in tegengestelde richting en leg ze op de ovenplaat.
  7. 7
    Bestrijk de matte delen met het losgeklopte ei.
  8. 8
    Bak ze in 25 à 30 min goudbruin in de oven.
  9. 9
    Laat volledig afkoelen op het ovenrooster.
  1. 1
    Besmeer 3 deegplakjes met de tapenade tot aan de randen.
  2. 2
    Bestrijk de 3 andere plakjes met het losgeklopte ei en leg ze omgekeerd en heel precies op de plakjes met de tapenade.
  3. 3
    Bestrijk ze met het losgeklopte ei en zet ze 20 min in de koelkast.
  4. 4
    Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C en neem er de ovenplaat uit.
  5. 5
    Leg bakpapier op de plaat. Snijd elk dubbel plakje met een scherp mesje in 8 repen.
  6. 6
    Neem de reepjes één voor één aan de uiteinden vast, draai ze vervolgens in tegengestelde richting en leg ze op de ovenplaat.
  7. 7
    Bestrijk de matte delen met het losgeklopte ei.
  8. 8
    Bak ze in 25 à 30 min goudbruin in de oven.
  9. 9
    Laat volledig afkoelen op het ovenrooster.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per portie: Energie: 342 kcal - Vetten: 22,1 g - Koolhydraten: 29,3 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 6,1g
Vegetarisch
Eindejaar
Overig
Hapjes

Ingrediënten voor 24 personen

Toon:

  • Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
    6 st
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    19
  • Delhaize Zwarte olijventapenade
    110 gr
    2
    19
  • Delhaize Bladerdeeg | Vers
    230 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    81

Totaal:

€5,19

Deze recepten kan je ook leuk vinden