
Bladerdeeggebakjes met champignons en geitenkaas


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 schaaltje halfgedroogde tomaten (220 g)
- 150 g champignons ‘Gastronomische mix’
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes oregano
- 240 g verse geitenkaas "Le Petit Rondin"
- 8 vierkant plakjes bladerdeeg
- 1 ei
- peper en zout
- 1 schaaltje halfgedroogde tomaten (220 g)
- 150 g champignons ‘Gastronomische mix’
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes oregano
- 240 g verse geitenkaas "Le Petit Rondin"
- 8 vierkant plakjes bladerdeeg
- 1 ei
- peper en zout