Recept zoekresultatenBladerdeeggebakjes met champignons en geitenkaas
Recept zoekresultatenBladerdeeggebakjes met champignons en geitenkaas
Delhaize logo
D

Bladerdeeggebakjes met champignons en geitenkaas

Bladerdeeggebakjes met champignons en geitenkaasD
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 1 schaaltje halfgedroogde tomaten (220 g)
  • 150 g champignons ‘Gastronomische mix’
  • 1 teentje knoflook
  • 3 takjes oregano
  • 240 g verse geitenkaas "Le Petit Rondin"
  • 8 vierkant plakjes bladerdeeg
  • 1 ei
  • peper en zout
  • 1 schaaltje halfgedroogde tomaten (220 g)
  • 150 g champignons ‘Gastronomische mix’
  • 1 teentje knoflook
  • 3 takjes oregano
  • 240 g verse geitenkaas "Le Petit Rondin"
  • 8 vierkant plakjes bladerdeeg
  • 1 ei
  • peper en zout