Bioquiche met broccoli en geitenkaas
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 bladerdeeg Delhaize bio
- 250 g volle yoghurt Delhaize bio
- 1 broccoli
- 3 eieren Delhaize bio
- 1 potje geitenkaas Le Larry bio
- 3 trostomaten Delhaize bio
- 1 eetlepel verse pesto Delhaize bio
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015062500710300000
F1993101900107900000
F2013101400734800000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
- Verwarm de oven voor op 160°C. Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartschotel. Prik er met een vork gaatjes in.
- Meng de eieren, de pesto en de yoghurt in een grote kom.
- Snij de broccoli en kook ze zo'n 3 minuten in gezouten water. Laat uitlekken.
- Leg de broccoli en de in kwartjes gesneden tomaten in de taartvorm. Bedek met de yoghurt-pestomengeling en voeg kleine stukjes geitenkaas toe. Laat zo'n 25 minuten bakken in de oven.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 575; energie (kCal): 138; vetten (g): 8,5; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 8,8; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 444,64
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015062500710300000
F1993101900107900000
F2013101400734800000
Laad nog 2 producten