Recept zoekresultatenBaskische taart met kersenconfituur
Recept zoekresultatenBaskische taart met kersenconfituur
Delhaize logo
  • Baskische taart met kersenconfituur

Baskische taart met kersenconfituur

Baskische taart met kersenconfituur
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 300 g patisseriebloem
  • bloem voor het werkblad
  • 1 ei
  • 3 eigelen
  • 200 g koude boter
  • 180 g fijne kristalsuiker
  • 1/2 citroen
  • 100 g zwarte kersen
  • 420 g kersen voor de boterham (afdeling zuivel)
  • zout
  • 300 g patisseriebloem
  • bloem voor het werkblad
  • 1 ei
  • 3 eigelen
  • 200 g koude boter
  • 180 g fijne kristalsuiker
  • 1/2 citroen
  • 100 g zwarte kersen
  • 420 g kersen voor de boterham (afdeling zuivel)
  • zout