Balletjes met pijnboompitten, homemade tomatensaus en spaghetti
door Jeroen De Pauw

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g rund- en varkensgehakt zonder kruiden
- 1 kg trostomaten
- 1 venkelknol
- 2 sjalotten
- 50 g pijnboompitten
- 500 g spaghetti
- 100 g oude cheddar
- 100 g kaasdip ‘trempette tipo parmigiani’ (Canapé)
- 5 el olijfolie (voor de groenten)
- 1 el olijfolie (voor het bakken van de balletjes)
- 1/2 bussel basilicum
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- 1 el Italiaanse kruidenmix
- peper en zout
- 500 g rund- en varkensgehakt zonder kruiden
- 1 kg trostomaten
- 1 venkelknol
- 2 sjalotten
- 50 g pijnboompitten
- 500 g spaghetti
- 100 g oude cheddar
- 100 g kaasdip ‘trempette tipo parmigiani’ (Canapé)
- 5 el olijfolie (voor de groenten)
- 1 el olijfolie (voor het bakken van de balletjes)
- 1/2 bussel basilicum
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- 1 el Italiaanse kruidenmix