Recept zoekresultatenBagel met spinazie-roomkaas en kip
Delhaize logo
  • Bagel met spinazie-roomkaas en kip
    B
Bagel met spinazie-roomkaas en kipB

Bagel met spinazie-roomkaas en kip

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 1/2 komkommer
  • 250 g kipfilets
  • 4 bagels
  • 50 g parmigianoschilfers
  • 200 g roomkaas
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • peper
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 1/2 komkommer
  • 250 g kipfilets
  • 4 bagels
  • 50 g parmigianoschilfers
  • 200 g roomkaas
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • peper

Begin met koken

: 15 min
1
Houd 1 handvol spinazie opzij. Stoom de spinazie 2 min. en knijp daarna zeer goed uit.
2
Bak de kipfilets in 2/3 van de olijfolie en kruid bij met peper en zout. Laat afkoelen en snijd in fijne plakjes.
3
Bak de bagels volgens de instructies op de verpakking. Snijd ze doormidden.
4
Meng de goed uitgeknepen en afgekoelde spinazie met de roomkaas en 1/3 van de olijfolie. Kruid indien nodig bij met peper en zout.
5
Bestrijk de bagels met de spinazie- roomkaas en beleg met komkommerschijfjes, parmigianoschilfers, plakjes kipfilet en de verse spinazieblaadjes.
1
Houd 1 handvol spinazie opzij. Stoom de spinazie 2 min. en knijp daarna zeer goed uit.
2
Bak de kipfilets in 2/3 van de olijfolie en kruid bij met peper en zout. Laat afkoelen en snijd in fijne plakjes.
3
Bak de bagels volgens de instructies op de verpakking. Snijd ze doormidden.
4
Meng de goed uitgeknepen en afgekoelde spinazie met de roomkaas en 1/3 van de olijfolie. Kruid indien nodig bij met peper en zout.
5
Bestrijk de bagels met de spinazie- roomkaas en beleg met komkommerschijfjes, parmigianoschilfers, plakjes kipfilet en de verse spinazieblaadjes.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 839; energie (kCal): 200; vetten (g): 10,3; verzadigde vetten (g): 4,3; koolhydraten (g): 17,6; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 8,8; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 581
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 839; energie (kCal): 200; vetten (g): 10,3; verzadigde vetten (g): 4,3; koolhydraten (g): 17,6; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 8,8; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 581
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Amerikaans
Picknick
Overig
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge spinazieblaadjes

Delhaize

Jonge spinazieblaadjes

200 gr

€1,99

Komkommer

Delhaize

Komkommer

1 st

€0,99

Filets | Hoevekip | Geel | Label Rouge

St Sever

Filets | Hoevekip | Geel | Label Rouge

+/- 330 gr

+/-€10,23

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Smeerkaas|Dubbelroom|200g

Maredsous

Smeerkaas|Dubbelroom|200g

200 gr

€3,49

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€24,24