Aziatische rundsbouillon


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg rundersoepvlees met been (voor de rundsbouillon)
- 3 biowortelen (voor de rundsbouillon)
- 2 uien (voor de rundsbouillon)
- 1 teentje knoflook (voor de rundsbouillon)
- 5 cm gember (voor de rundsbouillon)
- 2 stengels citroengras (voor de rundsbouillon)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de rundsbouillon)
- peper en zout (voor de rundsbouillon)
- 200 g steak (voor de garnituur)
- 150 g shiitake’s (voor de garnituur)
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de garnituur)
- 300 g gedopte edamameboontjes (voor de garnituur)
- 3 cm gember (voor de garnituur)
- 1/2 kleine rode peper (voor de garnituur)
- 1 bussel koriander (voor de garnituur)
- 125 g brede rijstnoedels (voor de garnituur)
- 8 el sojasaus (voor de garnituur)
- 1/2 kl geroosterde sesamwokolie (voor de garnituur)
- 1 limoen (Voor de garnituur)
- 1 kg rundersoepvlees met been (voor de rundsbouillon)
- 3 biowortelen (voor de rundsbouillon)
- 2 uien (voor de rundsbouillon)
- 1 teentje knoflook (voor de rundsbouillon)
- 5 cm gember (voor de rundsbouillon)
- 2 stengels citroengras (voor de rundsbouillon)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de rundsbouillon)
- peper en zout (voor de rundsbouillon)
- 200 g steak (voor de garnituur)
- 150 g shiitake’s (voor de garnituur)
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de garnituur)
- 300 g gedopte edamameboontjes (voor de garnituur)
- 3 cm gember (voor de garnituur)
- 1/2 kleine rode peper (voor de garnituur)
- 1 bussel koriander (voor de garnituur)