Auberginegratin met lam en witte saus met feta


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 190 g lamsbout (reepjes)
- 300 g gegrilde aubergineschijven (diepvries)
- 450 g gekookte aardappelschijfjes
- 25 cl bechamelsaus (zelfgemaakt of gebruiksklaar gekocht)
- 25 cl melk
- 100 g feta bio
- 1 el bieslook
- 1 el dille
- peper
- 190 g lamsbout (reepjes)
- 300 g gegrilde aubergineschijven (diepvries)
- 450 g gekookte aardappelschijfjes
- 25 cl bechamelsaus (zelfgemaakt of gebruiksklaar gekocht)
- 25 cl melk
- 100 g feta bio
- 1 el bieslook
- 1 el dille
- peper