Auberginegratin met lam en witte saus met feta
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeld

Ingrediënten voor 4 Porties
- 190 g lamsbout (reepjes)
- 300 g gegrilde aubergineschijven (diepvries)
- 450 g gekookte aardappelschijfjes
- 25 cl bechamelsaus (zelfgemaakt of gebruiksklaar gekocht)
- 25 cl melk
- 100 g feta bio
- 1 el bieslook
- 1 el dille
- peper
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:

Delhaize
Bout | Lam | Been | Snede | Celtic
+/- 250 gr
+/-€5,87

Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25

Delhaize
Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
€2,79

Balade
Saus | Béchamel | Verse room | Licht
30 cl
€6,25

Delhaize
Karnemelk | Bio
1 l

€1,89

Delhaize
Feta | Bio
150 gr

€2,75

Delhaize
Fijngesneden bieslook
50 gr
€1,25

Delhaize
Dille | kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Reeds in je keuken

365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr

€1,25
Totaal:
+/-€23,70
Begin met koken
Bereidingstijd: 40 min.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd het lamsvlees in kleine blokjes en de aubergineschijfjes in grotere stukken.
- Meng de melk, de bechamelsaus en de feta tot je een homogene pasta krijgt. Voeg peper en kruiden toe en roer het geheel om.
- Schik de aubergineschijfjes, het lamsvlees en de aardappelen in een gratineerschaal. Giet de saus erover en laat gedurende 25 min. goudgeel bakken in de oven.
- Dien warm op, met een salade.
Nutritionele informatie
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:

Delhaize
Bout | Lam | Been | Snede | Celtic
+/- 250 gr
+/-€5,87

Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25

Delhaize
Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
€2,79

Balade
Saus | Béchamel | Verse room | Licht
30 cl
€6,25

Delhaize
Karnemelk | Bio
1 l

€1,89

Delhaize
Feta | Bio
150 gr

€2,75

Delhaize
Fijngesneden bieslook
50 gr
€1,25

Delhaize
Dille | kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Reeds in je keuken

365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr

€1,25