Delhaize logo
  • Artisjokpaté
    C
ArtisjokpatéC

Artisjokpaté

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 300 g artisjokharten
  • 1 scheutje limoensap
  • 150 g verse geitenkaas
  • 2 el lijnzaadolie van eerste koude persing
  • 300 g artisjokharten
  • 1 scheutje limoensap
  • 150 g verse geitenkaas
  • 2 el lijnzaadolie van eerste koude persing

Begin met koken

20 min.
1
Mix de artisjokharten met het limoensap, de lijnzaadolie van eerste koude persing en de verse geitenkaas.
2
Doe er zout en peper op.
3
Dien deze plantaardige paté op sneetjes geroosterd brood op.
1
Mix de artisjokharten met het limoensap, de lijnzaadolie van eerste koude persing en de verse geitenkaas.
2
Doe er zout en peper op.
3
Dien deze plantaardige paté op sneetjes geroosterd brood op.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 621; energie (kCal): 150; vetten (g): 12,1; verzadigde vetten (g): 5,9; koolhydraten (g): 1,8; suikers (g): 1,2; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 178,2
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 621; energie (kCal): 150; vetten (g): 12,1; verzadigde vetten (g): 5,9; koolhydraten (g): 1,8; suikers (g): 1,2; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 178,2
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Diner
Lente,Zomer
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Artisjokharten

Delhaize

Artisjokharten

2 × 210 gr

€4,38

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,59

Geitenkaas | Chevridou

Delhaize

Geitenkaas | Chevridou

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,69

Zonnebloemolie

Vandemoortele

Zonnebloemolie

1 l

€4,19

Totaal:
€10,85