Arancini met mozzarella en tomatencoulis


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren
- 200 g paddenstoelenmix voor risotto
- 1 preiwit
- 300 g uien
- 1 bussel lente-ui
- 1 blik (van 400 g) tomatenblokjes
- 1 bussel basilicum
- 1 takje bladpeterselie
- 125 g risottorijst
- 1 bol (van 125 g) mozzarella di bufala
- 75 g brie
- 7,5 cl droge witte wijn
- 150 g paneermeel
- 50 g bloem
- 1/2 groentebouillonblokje
- 6 el olijfolie
- een frituurpan
- zout
- peper
- 2 eieren
- 200 g paddenstoelenmix voor risotto
- 1 preiwit
- 300 g uien
- 1 bussel lente-ui
- 1 blik (van 400 g) tomatenblokjes
- 1 bussel basilicum
- 1 takje bladpeterselie
- 125 g risottorijst
- 1 bol (van 125 g) mozzarella di bufala
- 75 g brie
- 7,5 cl droge witte wijn
- 150 g paneermeel
- 50 g bloem
- 1/2 groentebouillonblokje