1
Verwarm de boter in een pan tot je een beurre noisette krijgt.
2
Zeef de boter en laat afkoelen.
3
Verwarm de oven voor op 200°C.
4
Zeef de poedersuiker en doe vervolgens samen met het amandelmeel en de bloem in een kom.
5
Voeg het zout, de luchtig geklopte eiwitten en het oranjebloesemwater toe.
6
Voeg de afgekoelde boter toe en meng tot een glad beslag.
7
Doe het beslag in een cakevorm (ongeveer 20x30cm), versier met enkele amandelen en bak gedurende 20 min.
8
Verwarm het water, het oranjebloesemwater en de suiker in een pan, terwijl de cake bakt.
9
Zodra de suiker opgelost is, laat je het mengsel nog 2 min. sudderen en haal het vervolgens van het vuur.
10
Is de cake gaar? Haal hem uit de oven en verdeel de siroop over de cake zodat alles doordrenkt wordt.
11
Laat afkoelen en geniet ervan!
1
Verwarm de boter in een pan tot je een beurre noisette krijgt.
2
Zeef de boter en laat afkoelen.
3
Verwarm de oven voor op 200°C.
4
Zeef de poedersuiker en doe vervolgens samen met het amandelmeel en de bloem in een kom.
5
Voeg het zout, de luchtig geklopte eiwitten en het oranjebloesemwater toe.
6
Voeg de afgekoelde boter toe en meng tot een glad beslag.
7
Doe het beslag in een cakevorm (ongeveer 20x30cm), versier met enkele amandelen en bak gedurende 20 min.
8
Verwarm het water, het oranjebloesemwater en de suiker in een pan, terwijl de cake bakt.
9
Zodra de suiker opgelost is, laat je het mengsel nog 2 min. sudderen en haal het vervolgens van het vuur.
10
Is de cake gaar? Haal hem uit de oven en verdeel de siroop over de cake zodat alles doordrenkt wordt.
11
Laat afkoelen en geniet ervan!