
Aardbeientaart


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2,5 dl verse room met 20% vetgehalte (voor de mousseline)
- poedersuiker
- 1,2 dl aardbeienlikeur (of -siroop)
- rode voedingskleurstof
- 180 g marsepein
- 750 g aardbeien
- 150 g zachte boter (voor de mousseline)
- 30 g maïszetmeel (voor de mousseline)
- 1 vanillestokje (voor de mousseline)
- 6 eieren op kamertemperatuur (voor de koek)
- 3,5 dl volle melk (voor de mousseline)
- 1 snuifje zout (voor de koek)
- 100 g fijne suiker (voor de mousseline)
- 150 g fijne suiker (voor de koek)
- 40 g bloem voor fijngebak (voor de mousseline)
- 150 g bloem voor fijngebak (voor de koek)
- 4 eidooiers op kamertemperatuur (voor de mousseline)
- 2,5 dl verse room met 20% vetgehalte (voor de mousseline)
- poedersuiker
- 1,2 dl aardbeienlikeur (of -siroop)
- rode voedingskleurstof
- 180 g marsepein
- 750 g aardbeien
- 150 g zachte boter (voor de mousseline)
- 30 g maïszetmeel (voor de mousseline)
- 1 vanillestokje (voor de mousseline)
- 6 eieren op kamertemperatuur (voor de koek)
- 3,5 dl volle melk (voor de mousseline)
- 1 snuifje zout (voor de koek)
- 100 g fijne suiker (voor de mousseline)
- 150 g fijne suiker (voor de koek)
- 40 g bloem voor fijngebak (voor de mousseline)