Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenZalmtartaar met paprika’s
Delhaize logo
  • Zalmtartaar met paprika’sA

Zalmtartaar met paprika’s

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Moederdag
Lunch
Zalmtartaar met paprika’sA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 limoenen
  • 1/2 bosje bieslook
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 2 soeplepels kappertjes
  • 2 soeplepels extra zuivere olijfolie
  • 500 g zalmtartaar natuur

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Limoen | 1 st
    1 st
    0,70 €/st
    €0,70
  • Bieslook
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Paprika | Rood | 1Stuk
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    Afhaling vanaf 19/01
  • Paprika | Geel | 1Stuk
    1 st
    0,75 €/st
    €0,75
  • Begin met koken

    1. Maak de paprika's schoon: verwijder de pitten en witte vezels.
    2. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
    3. Hak de steeltjes bieslook grof. Laat de kappertjes uitlekken.
    4. Meng in een ijsgekoelde slakom snel de zalmtartaar, de olie, het sap van de limoen, de blokjes paprika, de kappertjes, voeg (weinig) zout bij en wees gul met peper.
    5. Schik de tartaar in hoopjes op vooraf gekoelde dessertborden en versier met steeltjes bieslook.
    6. Dien koel op met getoast wit brood.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 609; energie (kCal): 146; vetten (g): 10,3; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 1,1; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 11,5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 314,19
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Moederdag
    Diner
    Alle seizoenen
    Lunch
    • Zalmtartaar met paprika’sA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Limoen | 1 st
    1 st
    0,70 €/st
    €0,70
  • Bieslook
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Paprika | Rood | 1Stuk
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    Afhaling vanaf 19/01
  • Paprika | Geel | 1Stuk
    1 st
    0,75 €/st
    €0,75