Zalmgravlax, koolsalade en kruidenroom

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 bussels radijzen
- peper
- 10 g verse dille bio
- 10 g verse bieslook bio
- 2 dl verse room bio
- 2 kl olijfolie bio
- 100 g frambozen
- 1 appel bio
- 1 venkel bio
- 600 g zalmfilet zonder vel bio
- 25 g rode kolen bio
- 25 g witte kolen bio
- 250 g grof zout
- 1 kl korianderzaadjes
- 250 g suiker
- 1 kl roze peperbolletjes
- 1,5 citroenen bio (het sap)
- 5 bussels radijzen
- peper
- 10 g verse dille bio
- 10 g verse bieslook bio
- 2 dl verse room bio
- 2 kl olijfolie bio
- 100 g frambozen
- 1 appel bio
- 1 venkel bio
- 600 g zalmfilet zonder vel bio
- 25 g rode kolen bio
- 25 g witte kolen bio
- 250 g grof zout
- 1 kl korianderzaadjes
- 250 g suiker