Vollenbak pastasalade met mozzarella in 15 minuten


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g Datterino Delhaize
- 50 g rucola Delhaize
- 2 boules de 400 g bollen mozzarella di bufala Delhaize
- 150 g puntalette De Cecco
- 100 g gedroogde ham Prosciutto di San Daniele Delhaize
- peper
- 50 g verse basilicum Delhaize (voor de pesto)
- 50 g pijnboompitten Delhaize (voor de pesto)
- 60 g parmezaan (voor de pesto)
- 1 teen look (voor de pesto)
- 20 cl extra vierge olijfolie – Oro verde Carapelli (voor de pesto)
- peper (voor de pesto)
- 200 g Datterino Delhaize
- 50 g rucola Delhaize
- 2 boules de 400 g bollen mozzarella di bufala Delhaize
- 150 g puntalette De Cecco
- 100 g gedroogde ham Prosciutto di San Daniele Delhaize
- peper
- 50 g verse basilicum Delhaize (voor de pesto)
- 50 g pijnboompitten Delhaize (voor de pesto)
- 60 g parmezaan (voor de pesto)
- 1 teen look (voor de pesto)
- 20 cl extra vierge olijfolie – Oro verde Carapelli (voor de pesto)
- peper (voor de pesto)