
Vollenbak caesarsalade in 25 minuten


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kippenfilet
- 200 g penne De Cecco
- 100 g Grana Padano schilfers Delhaize
- 2 el kippenkruiden
- 3 sneden Carro Multigranen haverbrood
- 4 el olijfolie
- 4 eieren
- 8 ansjovisfilets Delhaize
- 2 kroppen Romeinse sla taste of Inspirations
- 2 avocado's
- 1/2 sap van citroen
- peper
- 2 ansjovisfilets Delhaize (voor de dressing)
- 1 ei (voor de dressing)
- 1 eidooier (voor de dressing)
- 1 teen look (voor de dressing)
- 1/2 sap van citroen (voor de dressing)
- 2 el Grana Padano schilfers Delhaize (voor de dressing)
- 1 el mosterd Bister (voor de dressing)
- 5 dl zonnebloemolie (voor de dressing)
- peper en zout (voor de dressing)
- 400 g kippenfilet
- 200 g penne De Cecco
- 100 g Grana Padano schilfers Delhaize
- 2 el kippenkruiden
- 3 sneden Carro Multigranen haverbrood
- 4 el olijfolie
- 4 eieren
- 8 ansjovisfilets Delhaize
- 2 kroppen Romeinse sla taste of Inspirations
- 2 avocado's
- 1/2 sap van citroen
- peper
- 2 ansjovisfilets Delhaize (voor de dressing)
- 1 ei (voor de dressing)
- 1 eidooier (voor de dressing)