Volkorenpasta met gemarineerde tomaten, gerookte zalm en een rucolaslaatje

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gerookte zalm
- 200 g datterinotomaten
- 200 g rucola
- 1 schaaltje halfgedroogde tomaten in olie
- 1 blikje tomatenconcentraat (70 g)
- 20 g pijnboompitten
- 500 g volkoren penne rigate (of andere pasta)
- 80 g Grana Padano
- 2 dl light room (8% V.G.)
- 2 dl room (20 of 35% V.G.)
- 2 eetlepels walnotenolie
- zout en peper
- 200 g gerookte zalm
- 200 g datterinotomaten
- 200 g rucola
- 1 schaaltje halfgedroogde tomaten in olie
- 1 blikje tomatenconcentraat (70 g)
- 20 g pijnboompitten
- 500 g volkoren penne rigate (of andere pasta)
- 80 g Grana Padano
- 2 dl light room (8% V.G.)
- 2 dl room (20 of 35% V.G.)
- 2 eetlepels walnotenolie
- zout en peper