Volkoren pasta pesto
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Overig
Pasta

Ingrediënten voor 4 Porties
- 500 g volkoren spaghetti
- 50 g Parmezaanse kaas (voor de pesto)
- 30 g basilicum (voor de pesto)
- 30 g rucola (voor de pesto)
- 1,5 dl olijfolie (voor de pesto)
- 1 teentje knoflook (voor de pesto)
- 60 g pijnboompitten (voor de pesto)
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 50 g rucola
- peper en zout (voor de pesto)
Begin met koken
Bereidingstijd: 25 min
- Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Bereid de pestosaus. Mix hiervoor alle ingrediënten voor de pesto fijn.
- Meng de pesto onder de spaghetti. Rooster de overige pijnboompitten. Rasp de Parmezaanse kaas over de pasta en werk af met de pijnboompitten en de rucola.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Overig
Diner
Alle seizoenen
Pasta