Recept zoekresultatenVarkensmignonette met specerijen
Delhaize logo
  • Varkensmignonette met specerijenC

Varkensmignonette met specerijen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

1 op 5
Andere
Overig,Vlees - minder dan 3€
Hoofdgerecht
Varkensmignonette met specerijenC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 10 gepekelde groene peperbolletjes
  • 1 kruidnagel
  • 1 nootje boter
  • 1 kl paprika
  • 4 el sojasaus
  • 1 koffielepel roze peperbolletjes
  • 600 g varkensmignonnettes
  • 8 eetlepels vloeibare (acacia) honing

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Verwarm de boter en de olie in een braadpan en bak er de mignonettes snel aan beide kanten goudbruin in.
  2. Strooi de specerijen en zout over het vlees, en laat het nog 10 min bakken op een laag vuurtje. Voeg dan de honing toe, de sojasaus en 2 eetlepels water, laat 2 min. sudderen.
  3. Voeg peper en zout toe indien nodig en serveer warm met basmatirijst en gebakken verse ananas.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 703; energie (kCal): 167; vetten (g): 4,4; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 14; suikers (g): 12,8; vezels (g): ; eiwitten (g): 17,8; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 331,5
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig,Vlees - minder dan 3€
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Varkensmignonette met specerijenC