Recept zoekresultatenToast met feta uit de oven
Delhaize logo
  • Toast met feta uit de oven
    D

Toast met feta uit de oven

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Vegetarisch
Brunch
Voorgerecht
Toast met feta uit de ovenD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 citroen
  • 1 bosje dille
  • 300 g feta bio
  • 100 g gemengde salade
  • 4 sneetjes multigranenbrood
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 kl roze peperbessen
  • 3 takjes verse munt
  • zwarte peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Citroenen

Delhaize

Citroenen

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,35

Dille | kruiden | Verpakt

Delhaize

Dille | kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Kaas | Feta | Grieks | Blokjes

Dodoni

Kaas | Feta | Grieks | Blokjes

400 gr

€7,29

Groene eikenbladsla op kluit

Delhaize

Groene eikenbladsla op kluit

1 st

€1,29

Kleine broodjes | Meergranen

Delhaize

Kleine broodjes | Meergranen

4 x 75 gr

€2,29

Kruiden | Roze peperbollen

Santa Maria

Kruiden | Roze peperbollen

21 gr

€4,55

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€21,16

Begin met koken

  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Pers de halve citroen uit. Spoel de munt en dille en hak beide kruiden fijn. Plet de roze peperbessen in de vijzel. Meng in een schaaltje het citroensap, de kruiden, de roze peper en de olijfolie. Voeg zout en peper toe.
  3. Beleg elk sneetje brood met een dikke plak feta. Leg de sneetjes op een bakplaat en zet 8 min onder de ovengrill.
  4. Schik op elk bordje een beetje van de gemengde salade. Leg er het brood bij en schep er wat van de kruidenolie over.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 968; energie (kCal): 233; vetten (g): 17; verzadigde vetten (g): 6,6; koolhydraten (g): 9,9; suikers (g): 0,9; vezels (g): 2; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 386,78
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieD
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 968; energie (kCal): 233; vetten (g): 17; verzadigde vetten (g): 6,6; koolhydraten (g): 9,9; suikers (g): 0,9; vezels (g): 2; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 386,78
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Grieks
Vegetarisch
Brunch
Lunch
Voorgerecht
  • Toast met feta uit de oven
    D

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Citroenen

Delhaize

Citroenen

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,35

Dille | kruiden | Verpakt

Delhaize

Dille | kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Kaas | Feta | Grieks | Blokjes

Dodoni

Kaas | Feta | Grieks | Blokjes

400 gr

€7,29

Groene eikenbladsla op kluit

Delhaize

Groene eikenbladsla op kluit

1 st

€1,29

Kleine broodjes | Meergranen

Delhaize

Kleine broodjes | Meergranen

4 x 75 gr

€2,29

Kruiden | Roze peperbollen

Santa Maria

Kruiden | Roze peperbollen

21 gr

€4,55

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€21,16

Deze recepten kan je ook leuk vinden