Steak Rossini met Pommes Williams
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Andere
Kerst
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 zakje aardappelkroketten Pommes Williams (diepvries)
- 1 eetlepel boter
- peper
- 1 stuk foie gras – terrine 40 g
- 4 steaks (180 g)
- 1 potje truffelplakjes in olie
Begin met koken
- Schroei de steaks dicht in de boter en bak ze dan naar smaak.
- Frituur de Williams kroketten.
- Schik op de steaks een schijfje foie gras en truffelplakjes. Serveer eventueel met rodewijnsaus en zilveruitjes (zie recept rendiersteak).
Kooktip
Vervang de kroketten door tagliatelle en combineer met witloof.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Kerst
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht