Recept zoekresultatenRundscarpaccio met guacamole
Delhaize logo
  • Rundscarpaccio met guacamole

Rundscarpaccio met guacamole

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Overig
Hoofdgerecht
Rundscarpaccio met guacamole

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • peper
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • 4 porties rundscarpaccio
  • 2 avocado's
  • 1/4 rode ui
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 limoen, geperst
  • 1/2 chilipeper
  • 1 tomaat
  • 1/2 bosje koriander
  • 2 sneetjes brood
  • 2 eetlepels olie
  • jonge spinaziescheuten
  • zout
  • 1 eikenbladsla
  • 300 g prinsessenbonen
  • peterselie
  • parmezaanschilfers
  • 1 koffielepel olijfolie

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Hak de koriander fijn en snij de tomaat in kleine stukjes. Hak de piment en de rode ui fijn. Plet de avocado met een vork en vermeng het geheel met het citroensap.
  2. Blancheer de boontjes en vermeng ze met de jonge spinaziescheuten, de eikenbladsla en de peterselie. Rooster het brood en breek het in kleine stukjes. Voeg samen met de parmezaanschilfers bij de groenten. Werk af met enkele druppels olie en witte wijnazijn.
  3. Leg het vlees op de borden. Werk af met zout, peper, olie en parmezaan en dien op met de guacamole en de groene salade.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Rundscarpaccio met guacamole