• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • peper
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • 4 porties rundscarpaccio
  • 2 avocado's
  • 1/4 rode ui
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 limoen, geperst
  • 1/2 pepertje
  • 1 tomaat
  • 1/2 bosje koriander
  • 2 sneetjes brood
  • 2 eetlepels olie
  • jonge spinaziescheuten
  • zout
  • 1 eikenbladsla
  • 300 g prinsessenbonen
  • peterselie
  • parmezaanschilfers
  • 1 koffielepel olijfolie
Bereiding

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Hak de koriander fijn en snij de tomaat in kleine stukjes. Hak de piment en de rode ui fijn. Plet de avocado met een vork en vermeng het geheel met het citroensap.
  2. Blancheer de boontjes en vermeng ze met de jonge spinaziescheuten, de eikenbladsla en de peterselie. Rooster het brood en breek het in kleine stukjes. Voeg samen met de parmezaanschilfers bij de groenten. Werk af met enkele druppels olie en witte wijnazijn.
  3. Leg het vlees op de borden. Werk af met zout, peper, olie en parmezaan en dien op met de guacamole en de groene salade.

Nutritionele informatie

Energie: 351 kcal

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst