Recept zoekresultatenRosbief met groene groenten en waterkerssalsa
Delhaize logo
  • Rosbief met groene groenten en waterkerssalsa
    A

Rosbief met groene groenten en waterkerssalsa

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Vaderdag
Hoofdgerecht
Rosbief met groene groenten en waterkerssalsaA

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 1 kg rosbief bio
  • 500 g broccolini
  • 500 g sperziebonen
  • 1 el boter
  • 20 g tijm
  • 20 g rozemarijn
  • 1 bussel waterkers
  • 2 dl olijfolie
  • 1 teentje knoflook

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Rosbief | Rund | Belgisch

Delhaize

Rosbief | Rund | Belgisch

2 × +/- 500 gr

+/-€20,80

Broccoli | 1 stuk

Delhaize

Broccoli | 1 stuk

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,55

Bonen | Bio

Delhaize

Bonen | Bio

1 st

Bio

€2,69

Boter | Zachte | Halfvolle | 41% v.g.

Balade

Boter | Zachte | Halfvolle | 41% v.g.

250 gr

€2,99

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Tuinkers | Vilt

Delhaize

Tuinkers | Vilt

100 gr

€1,09

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Totaal:
+/-€39,54

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min. + 15 min. baktijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kruid de rosbief met peper en zout. Laat korsten in een hete pan met de boter.
  3. Hak de kruiden fijn en rol het vlees erin.
  4. Plaats het vlees in een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 15 min.
  5. Blancheer de groenten kort in kokend gezouten water.
  6. Maak de salsa: mix de waterkers, de knoflook en de olijfolie in een mixertje of blender tot een gladde salsa. Kruid bij met peper en zout.
  7. Haal de rosbief uit de oven, snijd in sneetjes en leg er de groenten en partjes limoen bij. Druppel er de waterkerssalsa over.

Kooktip

Geen zin om de hele middag in de keuken te staan? Laat je rundsvlees gewoon langzaam garen in een stoofpot terwijl jij andere dingen doet.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 610; energie (kCal): 147; vetten (g): 10,2; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 2; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 10,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 564,63
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 610; energie (kCal): 147; vetten (g): 10,2; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 2; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 10,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 564,63
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht
  • Rosbief met groene groenten en waterkerssalsa
    A

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Rosbief | Rund | Belgisch

Delhaize

Rosbief | Rund | Belgisch

2 × +/- 500 gr

+/-€20,80

Broccoli | 1 stuk

Delhaize

Broccoli | 1 stuk

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,55

Bonen | Bio

Delhaize

Bonen | Bio

1 st

Bio

€2,69

Boter | Zachte | Halfvolle | 41% v.g.

Balade

Boter | Zachte | Halfvolle | 41% v.g.

250 gr

€2,99

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Tuinkers | Vilt

Delhaize

Tuinkers | Vilt

100 gr

€1,09

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Totaal:
+/-€39,54