Recept zoekresultatenRoerei met gerookte zalm en forel
Delhaize logo
  • Roerei met gerookte zalm en forel

Roerei met gerookte zalm en forel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

1 op 5
Andere
Pasen,Moederdag
Voorgerecht
Roerei met gerookte zalm en forel

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 20 g boter
  • 8 eieren
  • enkele bieslookpijpjes
  • 50 g gerookte forel
  • 50 g gerookte zalm
  • 1 takje kervel
  • peper
  • 1 dl room
  • 1 potje zalmforeleitjes

Begin met koken

  1. Klop de eieren los, kruid met peper en zout.
  2. Roer er de room doorheen.
  3. Smelt de boter en voeg de eieren toe als de boter begint te schuimen.
  4. Draai het vuur laag en roer tot de eieren smeuïg zijn.
  5. Vul de aperitiefglaasjes (of kies voor de bewaarde en gespoelde eierschalen) met het roerei.
  6. Werk de borden af met de stukjes gerookte vis, de viseitjes en de kruiden.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Pasen,Moederdag
Lunch
Lente
Voorgerecht
  • Roerei met gerookte zalm en forel