Recept zoekresultatenOmelet met frambozen, amandelen en mascarpone
Delhaize logo
  • Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone

Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Ontbijt
Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 3 eieren
  • 100 g frambozen
  • 100 g mascarpone
  • 2 eetlepels amandelpoeder
  • 2 eetlepels geschaafde amandelen
  • 3 eetlepels griessuiker
  • 2 eetlepels amaretto of grappa
  • 1 klontje boter

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Rooster de geschaafde amandelen in een antikleefpan zonder toevoeging van vetstof.
  2. Meng de mascarpone met de helft van de amaretto en een derde van de suiker. Zet opzij.
  3. Gebruik de garde om de eieren los te kloppen met het amandelpoeder, de rest van de amaretto en de rest van de suiker.
  4. Verwarm de boter in een kleine pan. Giet er het eimengsel in en laat stollen zoals een klassieke omelet. Verdeel, wanneer de omelet nog vrij smeuïg is, de frambozen over één helft. Klap de omelet dicht en laat nog 1 min. bakken.
  5. Bestrooi met de geschaafde amandelen en serveer warm met de mascarpone.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Brunch
Zomer
Ontbijt
  • Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone